Voorwaarden webshop

Voorwaarden webshop

Smokey Goose Barbecue & More (hierna: Smokey Goose)

14 dagen recht van retour of ruilen

Toch niet blij met je aankoop? Dan kun je dit binnen 14 dagen, na ontvangst van je product, bij ons melden. Je hebt vervolgens 14 dagen, na de herroepingsmelding, om de producten naar ons terug te sturen. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. 

Retourneren

Als je de goederen terugstuurt, stuur dan een ingevuld retourformulier mee zodat wij weten van wie de retour afkomstig is en hoe we deze verder moeten afhandelen. Zodra het pakket bij ons binnen is zullen wij deze direct verwerken. De retour verzendkosten worden niet vergoed.

Deelvergoeding

Bevalt je aankoop toch niet helemaal, maar heb je het al in gebruik genomen? Dat is jammer.
Voor al je aankopen geldt 14 dagen bedenktermijn, dus ook voor deze. Bij zichtbare gebruikssporen krijg je van ons een deelvergoeding. 

  • Deze service geldt alleen voor producten die niet ouder zijn dan 14 dagen (vanaf de dag van ontvangst)
  • Het product mag niet dusdanig beschadigd zijn dat de werking van de aankoop verminderd is. De waardevermindering kan dan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag. Ook als het product al in gebruik is genomen en daardoor onverkoopbaar is geworden kan de waardevermindering oplopen tot 100% van het aankoopbedrag
  • Producten die vallen onder de uitzonderingen zijn uitgesloten van deze regeling.

Terugbetaling

Wat krijg je terug?

Je krijgt het aankoopbedrag volledig terug inclusief de betaalde verzend- en betaalkosten, exclusief terug-verzendkosten. Komt jouw product in aanmerking voor een deelvergoeding? Dan betalen we het betreffende gedeelte van het aankoopbedrag terug.

Hoe krijg je je geld terug?

Als je geld terugkrijgt, storten we het bedrag op dezelfde manier terug zoals je de bestelling hebt afgerekend. Mocht dit toch niet lukken, dan nemen we uiteraard zo snel mogelijk contact op.

Tips voor het retour sturen

  • Zorg ervoor dat het artikel goed ingepakt is, zodat het niet beschadigd kan raken tijdens het transport.
  • Gebruik bij voorkeur dezelfde omdoos en verpakkingsmaterialen waarin wij het product hebben verstuurd.
  • Plak in geen geval stickers op de productverpakking.
  • Schrijf in geen geval op de productverpakking.

Enkele producten die uitgezonderd zijn

  • Houtskool.
  • Rubs

Kosten voor het retour sturen

Kosten voor retour zenden zijn voor eigen rekening 

Bezorging

Bezorging binnen Nederland

Verzendkosten voor zendingen in Nederland

Verzendkosten bedragen € 7,25 incl. btw. Orders met een bedrag boven de € 50,-  worden gratis verzonden. Voor orders boven de 10 kg. worden aangepaste tarieven gerekend, informeer naar de kosten

Verzending binnen Nederland

Van ons assortiment is zeker niet alles op voorraad en wordt na betaling binnen 4-5 werkdagen naar u verstuurd.  Wij verzenden van maandag tot en met vrijdag. Wanneer door transportproblemen de distributeur niet kan leveren ligt de oorsprong van de vertraging daar en niet bij Smokey Goose.