Mijn Passie

Mijn Passie

Je wilt de lekkerste gerechten met de beste ingrediënten kunnen maken. Dat kan niet op elke barbecue. Bij Smokey Goose vind je de mooiste, beste en want-to-have / need-to-have (gas)barbecues. Het is een feestje om in mijn snoepwinkel rond te lopen en je te laten informeren. Sluit je gelijk aan bij gelijkgestemden in de community! Tips & tricks om jouw barbecue gerecht naar een hoger / ander level te tillen.

Vertrouwen

Onafhankelijk advies, dat ook een ‘nee’ kan zijn. Zaken doen is relaties maken, onderhouden en gemaakte afspraken nakomen. In mijn hele zakelijke (en persoonlijke) leven is eerlijk zijn het langst vol te houden. Weten dat wat er gezegd wordt uit een goed hart komt.

Respect voor jou als persoon. Ik wil jou niet een keer zien, maar dat je terugkomt voor verder advies, een gesprekje onder het genot van een kop koffie of iets andere gespreksonderwerpen dan buiten heerlijke dingen bereiden.

Wat doet Smokey Goose
Barbecue & More?

Smokey Goose is een speciaalzaak voor barbecues, accessoires, , skillets, chunks, rubs, houtskool, kortom alles wat je aan gereedschap hebt om thuis dat mooie stuk vlees of die lekkere stoofpot te bereiden. Waar jij jouw beleving vorm geeft.

Een winkel waar gelijkgestemden praten over bereidingsmogelijkheden en deze delen in de community. Waar je ook langs gaat om eens te kijken hoe ander soortige barbecues werken, ideeën op te doen.

Een plek waar je serieus en met enthousiasme ontvangen wordt en persoonlijk geholpen wordt in het maken van jouw beste keus.

Een omgeving waar je ook een kopje koffie kan komen drinken, gewoon omdat het kan en leuk is.

Kennis

Barbecues en accessoires is mijn winkel. Geen bijzaak dus. Voor planten, diervoeding of televisies moet je niet bij mij zijn. Voor barbecues en aanverwante zaken wel. Wanneer is een divider nodig, of een platesetter. Waar moet je op letten als je een complete buitenkeuken wil? Welke houtskool gebruik je het beste. Voor al deze vragen en meer kom je naar Smokey Goose.

Beleving

Als je een dure barbecue of benodigdheden gaat kopen, wil je dat in een fijne omgeving doen. Het is tenslotte een feestje! Je gaat gereedschap kopen waar je jaren mee gaat doen dus wil je daar rustig naar kijken. Aandacht krijgen voor jouw vragen.

Met een goed gevoel de juiste keuze maken. Eigenlijk zo enthousiast worden dat je mee gaat doen in onze community waar mensen zoals jij in zitten. Wat is nou leuker dan met gelijkgestemden de passie delen?